TİYATRO OYUNLARIMIZ

TİYATRO OYUNLARIMIZ

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni tarafından oluşturulan Drama Ekibimiz çeşitli tiyatro oyunlarıyla okulumuzda sahne almaktadır.

07.03.2024 80

Mutki’nin çeşitli köylerinden gelen öğrencilerimizin pek çoğunun içine kapanık, kendini ifade etmekte zorluklar yaşayan öğrenciler olduğu gözlemlenmiştir. Öğrencilerimizin çekingenliğini kırmak, özgüvenlerini arttırmak ve aynı zamanda eğlenebilecekleri sosyal bir ortam sağlamak adına okulumuzda Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sacıt Yaprak tarafından açılan drama kursunun ilk oyunu 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü için konferans salonumuzda sahnelendi.

‘’Farklılıklar Zenginliğimizdir’’ başlığı altında öncelikle oyun için öğrenci seçmeleri yapıldı ve ardından seçilen öğrencilerle 1 aydan daha uzun süren sahne provalarına başlandı.

Tiyatro oyununda yer alan öğrenciler,  süreç içerisinde oldukça keyifli zamanlar geçirip kendilerini geliştirerek çıktıkları sahnede tüm okul öğrencileri ve öğretmenleri tarafından heyecanla izlenip ayakta alkışlandılar.  İkinci oyun ise öğrenci, okul, öğretmen ilişkilerini anlatan komedi tadında tüm seyirciyi güdüren bir oyun olarak hazırlandı ve izleyenler tarafından büyük beğeni topladı, gösteri ilçemizdeki diğer okullar için tekrar sahnelendi.


07-03-202407-03-202407-03-202407-03-202407-03-2024